Hvad er den vigtigste egenskab hos den moderne leder? Ydmyghed?

Jeg havde en virkelig interessant samtale i mandags omkring lederskab og lederevner. Hvad er det der gør os til gode ledere, og hvad genkender jeg selv som gode lederegenskaber – hos mig selv og andre? Det slog mig, at jeg er en klassisk primadonna-profil: En moderne arbejder der kræver meningsfulde opgaver, passion i hverdag, mål & værdier jeg kan stå inde for, og en leder der stoler på mig.

.. Og jeg er ikke alene. Det stigende antal “primadonnaer” i dansk erhvervsliv overbevidste mig om at ydmyghed bliver en af de vigtigste karaktertræk hos den moderne leder. Evnen til at lytte, støtte og hjælpe medarbejderne med selv at finde de rigtige løsninger bliver afgørende.

Her et interessant citat fra artiklen: Den ydmyge leder får dig til at knokle

Den ydmyge leder skaber et miljø, hvor medarbejderne føler sig inkluderede. Det gør dem mere innovative, bedre til at samarbejde samt mere engagerede og villige til yde en ekstra arbejdsindsats

Når det virker på mig, virker det måske på andre?

(Min) huskeliste for at blive en bedre leder

  • Erkend at du ikke altid har “den bedste løsning”, og fralæg dig byrden ved altid at skulle finde den
  • Indtag facilitator-rollen: Dit team skal have de bedste forudsætninger for at arbejde og bidrage. Det er dem der skal skinne!
  • Tag imod kritik, og brug den som et udviklingspotentiale
  • Husk: Mindre ego, mere lydhør

Ydmyghed gør det ikke alene: En klar retning, udtalte visioner og krav til medarbejderne er ultra-vigtige, ellers kommer vi ikke til at skabe noget unikt.

Et afsluttende citat fra samme artikel

»Uden ydmyghed er du ikke i stand til at lære, og du forstår ikke at lade andre bidrage,« Lazlo Block, Senior Vice President, People Operation hos Google.